1776

Atlanta, Georgia

1776 Peachtree Atlanta Georgia 01.jpg

The complete renovation of this c.1960 urban seven-story office building includes a creative work environment and state of the art amenities that today’s millennial workforce has come to expect. The entire first floor is designed in exposed concrete and reclaimed wood, as well as other natural elements. Combining two small lobbies into one large space, those who come into the building can now draw a connection with Peachtree Street. Building guests are greeted by a sculptural marble-clad security desk. The lobby features marble bench seating, custom accent rugs, and informal furniture and artwork. The space also serves as a special event and relaxation space for office tenants. Upper floor lobbies and restrooms were also redesigned as part of the project scope.

BEFORE

IMG_0772.jpg
1776 Peachtree Conference Room.jpg
image.jpg
image (2).jpg
Designed by Principal Larry Sweat while with previous firm.